יום חמישי, 5 באפריל 2012

הכי חגיגי: תותים בקרם מסקרפונה

מאחר שאני חולת קינוחים, ובוחנת באופן קבוע את תפריט הקינוחים במסעדות  עוד בטרם מזמינה מנה ראשונה, הכי טיבעי לי להגיש לכם באהבה ממש לפני ערב החג, מתכון לקינוח חגיגי ופשוט להכנה, שיעשה המון רושם על האורחים ויסגור את הארוחה באלגנטיות... נפלא לנצל את סוף עונת התותים ולהגיש את "הזהב האדום" כמנת פרידה מתותים עד העונה הבאה...
שיהיה לנו חג אביב שמח, פסח טעים וחופש מרגיע...



תותים בקרם מסקרפונה
מצרכים ל-4-6 מנות
קופסת תותים
1  חבילת מסקרפונה (250 גרם)
1 חבילת שמנת מתוקה לאפייה 38% שומן
רבע כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה
  • שוטפים את התותים.
  • מקציפים שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מקציפים מסקרפונה עם תמצית וניל למשך דקה שתיים.
  • מערבבים בתנועות עטיפה את המסקרפונה והקצפת. מכניסים למקרר למשך 6-12 שעות להתייצבות.
  • מחלקים לגביעים או כלי הגשה וחותכים מעל תותים.
  • חג שמח וטעים!


תגובה 1: