יום שני, 12 בנובמבר 2012

וודקה מרשמלו

את הרעיון למשקה המגניב הזה, קיבלתי מליאונה האירית שגרה בדבלין. שף קונדיטורית שאוהבת לחיות טוב. עירבבה לה וודקה עם מרשמלו ויצא מעולה. גם אני ערבבתי, והיממתי את כל מי שטעם. אז למי שאוהב וודקה וגם למי שלא, זה נחמד לאירוח, קצת לפני האוכל, או אחרי... לחיים!
וודקה מרשמלו

רכיבים חצי חבילת מרשמלו לבן
וודקה איכותית
בקבוק 750 מ"ל (אפשר זכוכית)

אופן הכנה

  • מכניסים את הוודקה והמרשמלו לבקבוק.
  • מכניסים למקרר לחודש וחצי ומערבבים כל כמה ימים.
  • כשמוכן מסננים ומגישים.
  • אפשר לערבב במהירות ולפורר את המרשמלו או לערבב בעדינות ולשמור אותם שלמים.
  • שומרים במקפיא.



4 תגובות:

  1. אווו, גאוני, פשוט גאוני, חייבת לנסות

    השבמחק
  2. הי, גאוני!
    לא בטוחה שהבנתי- חודש וחצי במקרר רגיל ואחרי זה במקפיא?

    השבמחק
  3. כן.. במהלך ההכנה שומרים במקרר ומערבבים אחרי שהמרשמלו נמס ושוקע ניתן לאחסן כמו וודקה רגילה במקפיא זה מוכן לשתייה בכל רגע! רק לסנן את המרשמלו לפני במסננת קטנה אם ניערת חזק והוא התפורר.אם לא נערת חז
    ק ישאר מרשמלו שמן שלם כמו בתמונה ולא צריך לסנן

    השבמחק