את הרעיון למשקה המגניב הזה, קיבלתי מליאונה האירית שגרה בדבלין. שף קונדיטורית שאוהבת לחיות טוב. עירבבה לה וודקה עם מרשמלו ויצא מעולה. גם אני ערבבתי, והיממתי את כל מי שטעם. אז למי שאוהב וודקה וגם למי שלא, זה נחמד לאירוח, קצת לפני האוכל, או אחרי... לחיים!
וודקה מרשמלורכיבים חצי חבילת מרשמלו לבן
וודקה איכותית
בקבוק 750 מ"ל (אפשר זכוכית)
אופן הכנה
- מכניסים את הוודקה והמרשמלו לבקבוק.
- מכניסים למקרר לחודש וחצי ומערבבים כל כמה ימים.
- כשמוכן מסננים ומגישים.
- אפשר לערבב במהירות ולפורר את המרשמלו או לערבב בעדינות ולשמור אותם שלמים.
- שומרים במקפיא.
אווו, גאוני, פשוט גאוני, חייבת לנסות
השבמחקהי, גאוני!
השבמחקלא בטוחה שהבנתי- חודש וחצי במקרר רגיל ואחרי זה במקפיא?
כן.. במהלך ההכנה שומרים במקרר ומערבבים אחרי שהמרשמלו נמס ושוקע ניתן לאחסן כמו וודקה רגילה במקפיא זה מוכן לשתייה בכל רגע! רק לסנן את המרשמלו לפני במסננת קטנה אם ניערת חזק והוא התפורר.אם לא נערת חז
השבמחקק ישאר מרשמלו שמן שלם כמו בתמונה ולא צריך לסנן