tag:blogger.com,1999:blog-2511761119940771558.post6506995251729112718..comments2024-01-25T19:56:24.983+02:00Comments on אדונית התבלינים: ביס מסיציליה: פיצה ממש ממש טעימהאדונית התבליניםhttp://www.blogger.com/profile/10437793613581938010noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2511761119940771558.post-37745809695956371752012-07-04T08:04:00.987+03:002012-07-04T08:04:00.987+03:00אין צורך, הבצק דק ומוכן ב15 דקות אפייה יחד עם הגבי...אין צורך, הבצק דק ומוכן ב15 דקות אפייה יחד עם הגבינה. במקרה של הקפאה יותר נוח להקפיא חצי אפוי והבסיס נשמר יותר טוב כך לדעתיאדונית התבליניםhttps://www.blogger.com/profile/10437793613581938010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2511761119940771558.post-33143840437926298692012-07-04T06:51:12.756+03:002012-07-04T06:51:12.756+03:00פיצה מצויינת!! כשילדיי היו קטנים גם אני הייתי מכינ...פיצה מצויינת!! כשילדיי היו קטנים גם אני הייתי מכינה בצק, יוצרת עיגולים אישיים, אופה חצי אפייה וכל פעם שהיו רוצים פיצה היה בצק מוכן.ג'ודי "הלוחשת לאוכל"noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2511761119940771558.post-51803785992126612862012-07-04T01:14:45.799+03:002012-07-04T01:14:45.799+03:00למה כשההכנה מיידית את לא אופה לפני התוספות?למה כשההכנה מיידית את לא אופה לפני התוספות?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2511761119940771558.post-63734071510918539112012-07-03T14:05:33.474+03:002012-07-03T14:05:33.474+03:00תודה :)תודה :)אדונית התבליניםhttps://www.blogger.com/profile/10437793613581938010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2511761119940771558.post-56549566897035018112012-07-03T14:04:59.620+03:002012-07-03T14:04:59.620+03:00איזו פיצה מהממת יצאה לך!
הקראסט נראה פשוט מושלםאיזו פיצה מהממת יצאה לך!<br />הקראסט נראה פשוט מושלםטלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.com